Services

Gaat u verhuizen, verbouwen of een wilt u gewoon een verandering van uw interieur? Ik maak voor elke interieurvraag een vertaling van uw wensen en eisen. U kunt bij mij terecht voor een kleine verandering in uw huidige interieur, een creatief concept of de totale styling van uw woning.

Ik denk graag met U mee over de indeling van ruimtes, ik maak een plan voor kleur, meubels, stoffering en verlichting. Een hulpvraag op ??n deelgebied is natuurlijk ook mogelijk.

Uiteraard kan ik helpen met, bijvoorbeeld, de finishing touch. Graag draag ik bij aan uw interieur met nieuwe inzichten en creatieve tips die net dat verschil maken in de beleving van een ruimte.

Tijdens het intake bespreek ik graag wat uw wensen zijn. Klikt het, dan kan ik aan de slag met het eerste ontwerp en moodboard. Hierna kunt u het zelf voortzetten of ga ik voor u op zoek naar de beste keuze qua inrichting en accessoires.

Bestaande of nieuwe meubels?

Een nieuwe inrichting betekent niet dat u uw huidige meubels direct moet vervangen. Met een paar nieuwe eye-catchers en nieuwe kleuren, gecombineerd met uw huidige meubels, kan uw woon- of slaapkamer er weer fantastisch uit zien.

Huis verkopen?

Met een aantal kleine aanpassingen kunt u net de nadruk leggen op de pluspunten van uw huis. Ik help u daar graag bij.

Een vakantiehuis in het buitenland?

Een vakantiehuis in het buitenland?Of u uw vakantiehuis nu zo aantrekkelijk mogelijk wilt maken voor de verhuur, of dat u uw eigen persoonlijke ontspanningsplek wil cre?ren, voor advies en hulp bij het inrichten van uw huis in Nederland of in het buitenland kunt u bij mij terecht.

Expat in Nederland?

Bent u net in Nederland komen wonen en vindt u het lastig om de leuke winkels te vinden om uw nieuwe huis of appartement een ?thuis? te geven?

Omdat ik zelf ook in verschillende landen heb gewoond en dus vaak verhuisd ben, weet ik dat het soms best lastig kan zijn om van het nieuwe huis een thuis te maken. Want, hoe geef ik mijn dierbare eigen meubels een juiste plek en waar moet ik zijn voor mooie nieuwe meubels en accessoires?

Ik help graag bij het inrichten van uw nieuwe huis in Nederland. Ik ken de leuke adresjes voor meubels, lampen en stoffen om een gezellige sfeer te cre?ren, zonder de sfeer van je eigen cultuur uit het oog te verliezen.

Copyright © Emma Home Styling   |  Website laten maken door LisSyl