Over mij

 

Emma Home Styling EmmyIk ben Emmy, oprichtster van Emma Home Styling.

Samen met mijn gezin heb ik veel internationaal gereisd en op verschillende plekken in de wereld gewoond en gewerkt. Na Hannover, Londen, Wenen en Singapore zijn we uiteindelijk in 2015 in Den Haag neergestreken.

In elk land was het weer de uitdaging om een fijn warm familiehuis te cre?ren. Bijvoorbeeld, het combineren van onze ‘oude’ meubels met nieuwe meubels en accessoires uit het nieuwe land. De verschillende culturen?waren voor mij een grote inspiratiebron en hebben invloed op mijn stijl, materiaalkeuze en kleurgebruik.

Bij een nieuwe opdracht vind ik het belangrijk om een goed beeld te krijgen van hoe een ruimte gebruikt gaat worden. Zo kan ik tot een optimale combinatie komen van een warme, maar ook zeker praktische, leefruimte met gebruik van kwalitatief mooie materialen.

In 2017 heb ik de opleiding Interieurstylist aan de Interieuracademie met succes afgerond. Om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en materialen bezoek ik regelmatig Nederlandse en internationale interieur en meubelbeurzen, zoals Maison et Objet (Parijs en Singapore), ?Deco-off (Parijs), VT-Wonen (Amsterdam) en R?sidence (Laren).

Copyright © Emma Home Styling   |  Website laten maken door LisSyl